Hiburan

“Aku dah agak siapa..” lsu vdeo Ieak tersebar, netzen dedh ada pihak cuba jatuhkan Noh SaIIeh

Sejak beberapa hari kebelakangan ini, beredar di media sosi.aI berkenaan khabar an.gin ada video dan gambar kurangS0pan vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh yang ‘b0cor’.

Namun begitu, sejak ber1ta tersebut diperkatakan, masih belum ada sebarang kemun.culan video-video yang didakwa oleh beberapa media dan w4rtawan h1buran terseb4r di mana-mana laman sosial sehinggalah berita pence.r4ian Noh dan Mizz Nina pula menjadi topik utama.

Padahal takde pun ‘leak’. Justeru itu, seorang pengguna Twltter telah menyuarakan ker4.guan tersebut dan membuat spe.kulasi kemun.gkinan apa yang dinyatakan adalah salah satu pr0paganda mahu menj4.tvkan im3j Noh Salleh selaku penyanyi terkenal.

Menerusi ciapan yang dibuat oleh @khairizulfadhli, dia memaklumkan andai kita menca.ri video Noh Hujan, pastinya akan keluar banyak akaun media sosial p4.lsu dengan mengatakan bahawa mereka mempunyai video ‘bocor’ tersebut.

Hakikatnya, tiada satu pun video yang dimaksudkan dan setakat ini hanya ada gambar menunjvkan f4il tersembunyi ada wajah Noh dan thumbnail video sahaja. Itu juga tidak menjel4skan h4l sebenar dan boleh ditukar-tukar.

Menerusi ciapan yang dibuat oleh @khairizulfadhli, dia memaklumkan andai kita mencari video Noh Hujan, pastinya akan keluar banyak akaun media sosial p4.lsu dengan mengatakan bahawa mereka mempunyai video ‘bocor’ tersebut.

Hakikatnya, tiada satu pun video yang dimaksudkan dan setakat ini hanya ada gambar menunjukan fail tersembunyi ada wajah Noh dan thumbnail video sahaja. Itu juga tidak menjelaskan hal sebenar dan boleh ditukar-tukar.

Jadi, dia membuat rangkuman bahawa mungkin ada pihak yang cuba untuk menjatuhkan penyanyi itu dan dibayar bagi menghebahkan khabar angin tersebut kepada media-media.

Ramai yang fikir perkara sama. Perkongsian pengguna Twltter berkenaan telah mendapat perhatian warganet dan kebanyakannya bersetuju dengan apa yang diperkataan @khairizulfadhli.

Hal ini susulan tiada langsung video yang dimaksudkan dan ini bermakna video atau gambar kurang sopan itu tidak tersebar atau mungkin memang tiada langsung.

“Tengok video YouTube banyak yg slang India pakistan”
“ada orang bayar. tak tahulah marketing stunt ke apa”
“Zaman sekarang dah boleh deepfake muka orang”

“Mungkin cubaan untuk blackmail. Buat video/gambar dia, gut untuk sebarkan dengan jumlah sekian-sekian. Bila tak dilayan depa buatlah cenggini”
“rasa geng wartawan kot g buat, mereka kan bengang bila tanya Noh, boleh”

“tkade pon video tu. tak wujud pon. ye laki sama perempuan pon sama naik mnngeletis nak tgok konek noh kononnya nak tgok betul ke tak tu noh”

Sumber : OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *