Dunia

Gelagat Lelaki Si4ng Ikan Pari Di Pasar Raih Perhatian, “Bapak Terer…”

Kalau bercakap tentang tugas memasak, tentunya ia lebih dikaitkan dengan kaum perempuan. Tetapi ada juga kaum lelaki yang handal melakukannya termasuklah untuk menyi4ng ikan seperti yang dikongsikan oleh lelaki ini baru-baru ini.

Gelagatnya yang handal menyi4ng ikan pari ini mencuri perhatian ramai sehinggakan video itu tular dengan sejuta tontonan setakat ini. Malah rata-rata netizen turut sama terpukau dan kagum melihat skill hebat yang dikongsikan lelaki ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat sedang menyi4ng ikan di sebuah pasar tempatnya bekerja. Lelaki itu kemudian mula melakukan kerja-kerja menyi4ng ikan pari itu yang boleh dikatakan dalam saiz yang agak besar.

Sebaik sahaja memulakan kerja menyi4ng, dia kelihatan sangat mahir dan cekap melakukannya serta langsung tidak kelihatan kekok. Bukan saja mahir malah lelaki itu juga berjaya membuatnya kelihatan mudah walaupun sebenarnya bukan mudah untuk menyiang ikan pari sebesar itu.

Dalam masa yang sama, ramai yang turut kagum melihat anak muda sepertinya ini yang mahir bekerja di pasar tersebut. Malah ada yang berseloroh tidak sabar mahu ke pasar gara-gara untuk membeli ikan gara-gara terpvkau dengan ketampanan  lelaki itu.

Di ruangan komen, netizen turut sama memberikan pujian pada lelaki itu yang begitu mahir menyi4ng ikan pari itu. Ada juga yang memberitahu ini adalah kali pertama mereka melihat ikan pari disi4ng dan baru tahu cara yang betul.

“Lama betul aku tak keluar rumah sampai penjual ikan pun sehelok ni sekarang.”

gelagat lelaki siang

“Baru pertama kali tengok ikan pari kena si4ng…”

ikan

“Bapak terer siot. Aku si4ng ikan kembong pun dah kena bising dengan mak aku…”

komen

“Esok berderu anak dara pi pasar cari ikan.”

tik tok

Sumber : hcl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *