Dunia

“Perlu Ke Review Show Off Mcm Ni” slumber ‘Pr0mote’ Vide0 lkIan Dewasa, Netzen serrang IG Zara Zya

Pelakon popular Zara Zya menjadi bualan hang.at netizen apabila memuat naik sebuah video mempr0mosikan pr0duk dewasa di laman s0sial Instagram miliknya.

Lebih mengejvtkan adalah apabila secara terang-terangan video berkenaan menunjukkan pasangan lelaki dan perempuan sedang berpeluk.an er4t di atas kat1l.

Review produk dewasa

Rata-rata netizen terkej.ut melihat iklan yang dik0ngsi oleh pemilik nama Zainurul Razia binti Mohd Zainuddin itu.

Malah, mereka seakan tidak percaya tambahan lagi kerana bintang drama Love You Mr. Arrogant itu berpenampilan bertudung litup.

Tak sesuai walaupun review berbayar

Dah takde job ke? Benda macam ni pun nak tunjuk? Geli pula tengok


Kalau budak2 teng0k macam mana?Tak $esuai review ni dengan penampilan sis

Kenapa pula Zara Zya ni? Mungkin PA dia yang post

Zara Zya bertudung

Pelakon, Zara Zya, 35, sekian lama memendam hasrat berhijrah akhirnya membulatkan tekad bertudung sejak beberapa hari lalu.

Sebelum ini, bintang drama Seadanya Aku dan Korban Kasih itu dilihat memuat naik gambar bertudung hingga menarik perhatian pengikut, baru-baru ini. Kebanyakan peminat menyukai imej bertudung yang digayakan.

Menerusi kapsyen gambar yang dimuat naik, Zara menyentuh soal doa yang cepat atau lambat dimakbulkan Allah. Ia seperti memberi satu bayangan wanita kelahiran Lenggong, Perak itu sudah mula berhijrah.

Mengukuhkan tanda tanya apabila Zara dilihat menjual pakaian lama menerusi laman Instagram (IG) Story, Rabu lalu.

“Secara jujur, saya masih dalam proses membiasakan diri dalam penghijrahan ini.

Saya mengharapkan doa yang baik-baik.

“Semuanya berlaku atas gerakan hati. Keputusan ini tidak perlu dilengahkan. Saya juga tak mahu hati berbolak-balik dalam melakukan tuntutan wajib ini.

“Saya sempat menghabiskan penggambaran drama Beri Sedikit Waktu pada Jumaat lalu, sebelum bertekad mengenakan tudung sepenuhnya,” katanya kepada BH Online.


Zara Zya sudah mula memuat naik gambar bertudung sejak beberapa hari lalu. – Foto IG Zara Zya
Zara atau Zainurul Razia Mohd Zainuddin berkata, dia memutuskan untuk menolak beberapa tawaran drama yang kurang sesuai dengan imej bertudung.

Baginya, hatinya kuat mahu berubah termasuk menutup aurat.

“Saya selalu dengar soal istiqamah ini bukan mudah. Saya harap Allah tetapkan hati dan jiwa saya. Insya-Allah, saya mahu masa depan menjadi lebih baik daripada semalam yang ditinggalkan.

“Tiada langsung rasa sayang menjual pakaian lama. Saya akui, sudah tidak sabar mahu menutup aurat selama ini. Moga ia menjadi permulaan yang baik,” katanya.

Katanya, dia tidak gentar sekiranya keputusan menutup aurat mungkin menjejaskan tawaran lakonan.

“Saya tak terfikir soal ada tawaran kerja atau sebaliknya. Saya percaya pada rezeki yang tertulis.

“Saya banyak membeli tudung dan pakaian baru,” katanya.

Sumber: Instagram Zara Zya / OMM / kisahnyata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *