Hiburan

“Saya tahu segalanya tentang kejadian itu” Noor Nabila dedh perangai sebenar Sharnaaz

Bek.as isteri Sharnaaz Ahmad, Noor Nabila, akui terke.jut apabila mendengar berita pelakon tersebut yang baru-baru ini terp.alit dengan ke.s mem.ukul seorang pengawal kesel.amatan di sebuah kond0minum.

Susulan ke.s puk.ul di sebuah kond0minium, bekas isteri Sharnaaz Ahmad iaitu Noor Nabila percaya akt0r itu tidak bers.alah.

Menurut Nabila, dia juga sudah tahu perkara sebenar yang terjadi namun tidak dapat membuka mulut kerana perkara tersebut membabitkan pihak p0lis dan peg.uam.

“Mula-mula saya terke.jut juga bila tahu berita itu, tapi saya terus bertanya pada Sharnaaz. Saya tahu apa yang jadi dan cerita sebenar saya.

“Apa yang diberitakan banyak yang telah dit0kok tambah. Sebagai bapa kepada Jayden, saya sokong dia dan tetap berada di belakang… saya berpihak pada dia.

“Saya bagitahu dia untuk terus pandang ke hadapan dan menyatakan saya sentiasa akan menyokong dia,” kata Nabila kepada mStar.

Nabila berkata demikian semasa ditemui di majlis pelancaran koleksi tud.ung baharu Naelofar yang berlangsung di IOI City Mall, Putrajaya pada Rabu.

Nabila Beritahu Per.angai Sebenar Sharnaaz.

Selain itu, Nabila juga berkata, Sharnaaz seorang yang bertanggu.ngjawab dan selama ini telah menjaga anak mereka, Jebat Jayden, dengan baik dan penuh ka.sih sayang.

“Sharnaaz bukan macam itu. Dia bertangg.ungjawab dan sayangkan anak. Selepas keluar rem.an, saya berada di Phuket sedang bercuti.

Kakak kepada Neelofa itu mende.dahkan Sharnaaz menit.iskan air ma.ta apabila bertemu dengan anak selepas tiga hari dire.man.

“Dia ada berjumpa dengan Jayden dan menghantar vide0 kepada saya. Men.itik air mata dia bila dapat jumpa Jayden selepas tiga hari,” ujarnya.

Apa yang diberitakan banyak yang telah dit0kok tambah

Pada Sabtu, media melap0rkan mengenai seorang pelakon iaitu Sharnaaz dire.man selama tiga hari oleh p0lis di kond0minium di Segambut, Kuala Lumpur menjadi tanda tanya net.izen.

Sharnaaz dire.man selama tiga hari sehingga Isnin selepas dida.kwa menu.mbuk dan menen.dang seorang penghuni k0ndominium.

Untuk rekod, Sharnaaz mendirikan rumah t4ngga Nabila pada 31 Mac 2017 namun disahkan berc.erai pada 9 Julai 2020.

Sumber : m star

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *