Hiburan

“Sudah 4 tahun fikir sebelum buat keputusan” Saya akan cerita semuanya, Azri Iskandar bersuara seIepas sah meIafazkan cerai

Pelakon Azri Iskandar mengesahkan sudah mencer4ikan isterinya yang juga pelakon, Ellie Suriaty pada Selasa.

Kata Azri, perpis4han itu disebabkan tiada lagi persefahaman antara mereka selepas 19 tahun bersama.

“Ya betul… saya dah cer4ikan Ellie dengan tal4k 1 tadi. Kami dah tak sehaluan.. tapi tidak berg4duh pun.

“Kami tetap bersahabat baik seperti saudara kerana Ellie ialah ibu kepada dua orang cah4ya mata kami,” katanya kepada Gemp4k.

Enggan mengervhkan keadaan, Azri memohon doa agar kehidupan mereka yang kini sudah berasingan diberikan ketenangan.

“Maafkan saya sekarang, saya tak nak komen lagi. Tiada apa yang nak dikatakan lagi cuma doakan kami tenang dan damai sekarang.

“Harap maklum dan mengerti.. saya nak berehat…nanti sampai waktu yang sesuai saya akan bercerita,” tambahnya.

Media melap0rkan pasangan itu sah bercer4i di Mahk4mah Rendah Sy4riah Gombak Timur (Keramat), Kuala Lumpur, pada Selasa.

Sudah 4 Tahun Fikir Sebelum Buat Keputusan Bercer4i -Ellie Suriaty

Sah bercer4i tal4k satu di M4hkamah Rendah Sy4riah Gombak Timur pada jam 9.34 pagi tadi, Ellie mengakui percer4ian itu diperoleh atas permintaannya.

“Pada Ramadan lalu, saya nekad mengemukakan percer4ian di m4hkamah selepas empat tahun mengambil masa memikirkan semasak-masaknya.

“Bukan sehari dua keputusan ini saya ambil, sudah empat tahun. Keputusan ini bukan saya buat dalam keadaan m4rah, kecew4 atau secara tergesa-gesa.

“Percayalah, sudah terlalu banyak hal yang saya fikirkan dan pertimbangan yang saya buat sebelum meminta Azri melepaskan saya,” kata Ellie kepada Awani.

Sebelum percer4ian difailkan, Ellie dan Azri sudah duduk berbincang secara m4tang untuk mencari kata sepakat.

“Kami sepakat, biarlah status sebagai suami isteri sahaja digvgurkan, namun, kedudukan sebagai ibu dan ayah akan kekal selamanya.

“Saya amat-amat menghormati Azri sebagai seorang lelaki dan sebagai seorang ayah kepada anak-anak kami. Dia begitu matang mengendalikan kemelvt rumah t4ngga kami dan Alhamdulillah, percer4ian antara kami berlangsung dalam suasana yang sangat murni tanpa sebarang masalah.

“Janji kami, yang berpis4h adalah kami berdua, namun, anak-anak akan terus mendapat perhatian dan k4sih say4ng. Kami sepakat anak-anak tidak boleh menjadi m4ngsa percer4ian,” katanya.

Sumber : Awani / Gmpak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *