Hiburan

“Tu bukan terkucil dah.. nak betulkan tapi sampai kesudah tak jalan..” kongsi rakaman Awie netzen terkejvt tengok part Iast

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh salah seorang netizen mengenai beberapa artis yang pernah terkucil ketika menyanyikan lagu di pentas.

Perkongsian yang dikongsikan tersebut benar benar mengejutkan para peminat kerana berikut merupaka para artis yang legend dan digemari ramai.

Namun mengikut sumber, para artis tersebut terkucil tanpa sengaja dan ada yang sedang sakit pada ketika itu.

Mengikut klip tersebut para netizen terkejut melihat artis yang berada di minit akhir rakaman dan dikatakan bukan terkucil,namun sudah mula sumbang.

Berikutan itu para artis yang terkucil ketika menyanyi termasuklah M. Nasir, Awie, Mila,Anuar Zain dan Asad Motawh. Mengikut apa yang dikatakan peminat,

punca Awie pernah terkucil pada ketika itu kerana beliau baru selesai melakukan pembedahan dan pada ketika itu beliau perlu menyanyikan lagu ‘Penjara Janji’ yang sememangnya harus mempunyai not yang tinggi untuk menyanyikan lagu tersebut.

Namun kelebihan Anuar Zain dalam cuba menutupi nyanyian beliau yang terkucil itu membuatkan para netizen memberi pelbagai pujian kerana menampakkan beliau merupakan seorang penyanyi yang profesional.

Dapat kelihatana juga M.Nasir yang pernah terkucil itu membuatkan ramai terhibur kerana sangat melucukan.

Rakaman penuh boleh ditonton di:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

Mr.Meki:Awie bukan terkucil…dia baru operations tekak

Zul Fahmy Md Nor:yang tang asad motawh tu xboleh belahh teruihh. lain boleh accept lg

hexalep.sf6:Awie masa tu kesihatan vocal dia agak terbatas so dia tak boleh tarik lagu tu dengan baik

DalByul98:terkedu penyanyi asal dengar asad nyanyi

Lady Emma:Doing vocal as our instrument. Cant control if get sick. We re humans.

PAPA RAYYAN QAYYUM :Awie pnah ckp lgu penjara janji ni dye tk brani sgt nk bwk live..

Ecasa102:Terpegun dia tgk asad mowtah nyanyi haha

tr:yg last tu mcm mne boley jd artis..mcm mne boley jd penyanyi..ehh klu ku tau nk jd artis ni sng..xpyh aq keje sungkur sembam mcm skrg ni..

ZakiRazeli90:Asad paling malu sbb mase tu dia dah la kat indonesia live show pulak tu…

Mila Aswad:m nasir mmg aku gelak hahahahaha. sorry abg m nasir

hasrolhisyam:Awie tu x payah ckp la…tone dia tinggi…

LanjuttT:Yg last tu, cuba betulkan sampai ke sudah

Untuk minit terakhir pada klip tersebut dapat dilihat artis baharu iaitu Asad Motawh yang menyanyikan sebuah lagu di Indonesi pada ketika itu.

Hal ini pernah menjadi kontroversi kerana ramai yang mengesyaki bahawa beliau merupakan seorang artis yang sumbang dan memalukan negara kerana pada saat itu beliau harus menyanyikan lagu tersebut di Indonesi dan di depan penyanyi yang sebenar.

Nyanyian beliau membuatkan ramai terkejut dan ditegur supaya terus berlatih dan berusaha untuk menjaga pengawalan suara dengan baik untuk waktu akan datang.

Sumber : sinetronmaIaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *