Dunia

Vide0 : “JuaI Dri Demi Duit” Pernh Dibuang KeIuarga, Maria 0zawa Kongsi PengaIamn Dri Sendri

Bekas bintang filem p0rn0 terkenal Jepun, M4ria Oz4wa, menjelaskan dia tidak pernah menyesal menceburi bidang p0rnogr4fi sebagai kerjayanya.

Wanita berketurunan campuran Jepun, Perancis dan Kanada ini menyatakan pilihan dilakukan itu banyak mengubah hidupnya.

Terbaru, M4ria Oz4wa ada berkongsi pengalamannya sebelum dan selepas menceburi bidang tersebut pada usia yang sangat muda.

Menerusi vide0 yang dikongsikan oleh M4ria Oz4wa di Y0utube, dia menceritakan pengalamannya sejak menceburkan diri dalam industri Advlt Vide0 (AV)

atau lebih dikenali dengan industri p0rnogr4fi ketika berusia 18 tahun. Dia mengakui telah menyembunyikan perkara tersebut daripada rakan-rakan dah ahli keluarganya.

Tetapi bila anda sudah terkenal ataupun tidak terkenal, vide0 tersebut masih kekal di Internet selama-lamanya. Dan hanya kerana duit, anda jval diri anda.

Jelasnya lagi, bukan sahaja vide0 tetapi semua perkara mengenai diri seseorang itu akan tersebar luas di Internet sehingga memberi kesaan kepada ahli keluarga,

rakan-rakan, pasangan kekasih dan sebagainya. Hal ini secara tidak langsung akan memberikan masalah yang besar buat bint4ng p0rn0 itu sendiri.

Saya tidak menyesal dengan jalan yang pernah saya pilih dan tidak menyesal menjadi M4ria Oz4wa yang terkenal

dan pergi ke merata negara tetapi satu-satunya yang saya kesalkan adalah mengenai hubungan dengan orang sekeliling.

Hal ini kerana kebanyakan orang yang datang dalam hidupnya adalah kerana duit, mahu terkenal dan sebagainya.

Malah ada juga meluahkan perasaan cinta tetapi mereka sebenarnya mahu lakukan hubvngan s3ks hanya kerana dirinya adalah bintang p0rno.

Saya melalui semuanya dan itu sangat-sangat menghancurkan hati saya dan menyukarkan saya untuk mempercayai orang.

Susah sebenarnya mahu jumpa lelaki atau kawan yang baik. Itu lah antara satunya perkara yang menyedihkan apabila menceburi industri ini.

Sementara itu, Tribvnnews melap0rkan bahawa ibu bapa M4ria Oz4wa akhirnya mengetahui perkara tersebut selepas melihat wajah M4ria berada dalam majalah.

Malah, M4ria juga dikatakan ada membawa 20 DVD vide0 yang dibintanginya.

Pada awalnya, M4ria menganggap itu adalah satu pencapaian yang boleh dibanggakan tetapi sebaliknya pula yang berlaku apabila dia mendapat tentangan hebat daripada kedua ibu bapanya.

Mereka juga tidak mengaku M4ria sebagai anak sebelum menghalaunya. Difahamkan, setelah meninggalkan industri tersebut, M4ria kini memiliki perniagaanya sendiri.

Sumber : 0hbuIan / mediakita

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *